Vorige | Volgende
Verhuurd

Generaal Foulkesweg 26 a 6703BS WAGENINGEN

Deze woning is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

(English text below) Op een fantastische plek gelegen, een zeer fraaie, moderne, gestoffeerde, bovenwoning met 3 slaapkamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping in een karakteristieke, monumentale herenwoning (bouwjaar 1893). De Generaal Foulkesweg is een weg met allure, oude eiken- en beukenbomen, monumentale herenhuizen uit de 19e eeuw, het 5 mei plein met Hotel de Wereld. Het gezellige...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Bouwjaar
1893
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

(English text below)
Op een fantastische plek gelegen, een zeer fraaie, moderne, gestoffeerde, bovenwoning met 3 slaapkamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping in een karakteristieke, monumentale herenwoning (bouwjaar 1893).
De Generaal Foulkesweg is een weg met allure, oude eiken- en beukenbomen, monumentale herenhuizen uit de 19e eeuw, het 5 mei plein met Hotel de Wereld. Het gezellige centrum van Wageningen, winkels, horeca, bioscoop, theater op 5 minuten lopen. Wageningen is omringd met prachtige natuur, de uiterwaarden van de Nederrijn en lekker wandelen/fietsen in het bos op de Wageningse berg.

Nabij openbaar vervoer en de toegangswegen naar de A12 en de A50.


De entree (die u deelt met de onderburen) heeft een zeer fraaie hal, gedecoreerd met antieke tegels, trap naar de entree van de bovenwoning op de eerste verdieping.

1e verdieping.

Entree, hal.
Op deze verdieping is één van de slaapkamers gelegen, de slaapkamer heeft twee grote inbouwkasten en openslaande deuren naar een riant (24m2) dakterras met een prachtig uitzicht op het zuiden gelegen.
Een grote, moderne, en-suite badkamer is in 2017 compleet gerenoveerd en is uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad en twee wastafels. Apart toilet.

2e verdieping.

Overloop met een inbouwkast, een grote lichtkoepel en een 2e toilet. De overloop biedt toegang tot de ruime, lichte woonkamer met een sfeervolle houtkachel, mooie raampartijen die een schitterend uitzicht bieden over de uiterwaarden.
De moderne keuken en de woonkamer worden gescheiden door originele en-suite deuren. De keuken,in L-opstelling, is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Op deze etage zijn ook de overige 2 ruime slaapkamers gelegen, een van de slaapkamers is voorzien van inbouwkasten en een dakkappel.

De woning is goed geïsoleerd en op het dak staan zonnecellen, het appartement is voorzien van een airco, die in de zomer het appartement heerlijk kan koelen.

In het souterrain is er een eigen ruimte voor het plaatsen van fietsen en een verwarmde berging voorzien van elektra. Tevens is er een ruime privé parkeerplaats in de voortuin met de mogelijkheid tot het plaatsen van een oplaadpunt voor een elektrische auto.

Deze bovenwoning is uitermate geschikt voor een expat of particulier die voor een bepaalde (aantoonbare) periode wil huren.
Eventueel, bij goedkeuring van de eigenaar, is de woning ook voor een kortere periode te huur, dan zal er wel sprake zijn van een opslag van de huurprijs.

Extra informatie:

- Deze bovenwoning is aan de achterzijde van het pand gelegen
- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
- huurprijs is excl. voorschot gas/water/elektra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen
- NIET ROKEN
- Huisdieren in overleg
- minimale huurperiode is 12 maanden
- niet geschikt voor woningdelers en/of studenten
- minimale inkomenseis voor deze woning is 4 x de maandhuur aan bruto inkomen

VBO Huurcheck

Aan deze tekst/foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

In a fantastic location, a very nice, modern, upholstered, upstairs apartment with 3 bedrooms, located on the first and second floor in a characteristic, monumental mansion (built in 1893).
The General Foulkesweg is a road with allure, old oak and beech trees, monumental mansions from the 19th century, the 5th of May square with Hotel de Wereld. The cozy center of Wageningen, shops, restaurants, cinema, theater at 5 minutes walk. Wageningen is surrounded by beautiful nature, the flood plains of the Rijn and walking / cycling in the woods on the Wageningen mountain.

Near public transport and the access roads to the A12 and A50.


The entrance (which you share with the neighbors below) has a very nice hall, decorated with antique tiles, stairs to the entrance of the upstairs apartment on the first floor.

1st floor.

Entrance hall.
On this floor is one of the bedrooms located, the bedroom has two large fitted wardrobes and patio doors to a spacious (24m2) roof terrace with stunning views to the south.
A large, modern, en-suite bathroom was completely renovated in 2017 and is equipped with a walk-in shower, bath and two sinks. Separate toilet.

2nd floor.

Landing with a cupboard, a large skylight and a second toilet. The landing provides access to the spacious, bright living room with a cozy wood stove, beautiful windows that offer a magnificent view over the flood plains.
The modern kitchen and living room are separated by original en-suite doors. The kitchen, in L-arrangement, is equipped with various appliances.
On this floor are also the other 2 spacious bedrooms located, one of the bedrooms has fitted wardrobes and a dormer.

The house is well insulated and on the roof are solar cells, the apartment is equipped with air conditioning, which in the summer the apartment can cool nicely.

In the basement there is a private room for placing bicycles and a heated storage room with electricity. There is also a spacious private parking space in the front yard with the possibility to install a charging point for an electric car.

This upstairs apartment is ideal for an expat or private individual who wants to rent for a specific (demonstrable) period.
Possibly, on approval of the owner, the house is also for a shorter period to rent, then there will be a increase of the rent.

Extra information:

- This upstairs apartment is located at the rear of the property
- rental with reservation owner
- rent is excl. advance gas / water / electricity, tv / internet and municipal levies
- NO SMOKING
- Pets in consultation
- minimum rental period is 12 months
- not suitable for housing distributors and / or students
- minimum income requirement for this property is 4 times the monthly rent of gross income


Distance from the apartment to the University of Wageningen:
- by car: 6 min
- by bike: 11 min
- walking: 30 min
- public transport:25 min

VBO Rent Check

This text and photos are not legally binding

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 2000

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893
Specifiek
gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
135 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
30 m²
Externe bergruimte
39 m²
Bruto inhoud
450 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Soort verwarming
houtkachel
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's