Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven ondernemers die het concept van ’t Maurithuis verhuurmakelaars in hun regio willen starten.

Wie zijn ’t Mauritshuis verhuurmakelaars?

’t Mauritshuis verhuurmakelaars is dé hoogstaande verhuurmakelaar van Nederland, waarbij alles draait om persoonlijke begeleiding en kwaliteit. Door een uitgekiende werkmethode en informaticasystemen verhuren wij woningen met de grootst mogelijke zorg.

Veel van onze klanten hebben een internationaal karakter, een goede kennis van de engelse taal in woord en geschrift is van essentieel belang. 

Een franchisenemer van ’t Mauritshuis Verhuurmakelaar’s wordt ook lid van de VBO branchevereniging en committeert zicht hierdoor aan de wet en regelgeving.

Ondernemen bij ’t Mauritshuis verhuurmakelaars

Als ondernemer bij ’t Mauritshuis verhuurmakelaars wilt u voor elke klant de beste woning of huurder vinden. U bent een representatief persoon die een unieke bijdrage levert aan de sfeer ’t Mauritshuis, waardoor de klanten zich thuis voelen. U bent het gezicht van het filiaal, hebt passie voor de woningmarkt en vooral liefde voor de klant en het product. U deinst niet terug om hard te werken. Als Mauritshuis verhuurmakelaar streeft u iedere dag naar maximale klanttevredenheid. U bent continu op zoek naar lokale kansen in de markt.

Een franchisenemer van ’t Mauritshuis Verhuurmakelaar’s wordt ook lid van de VBO branche vereniging en committeert zicht hierdoor aan de wet en regelgeving.

Wordt u een Mauritshuis verhuurmakelaar? 

Na het zorgvuldige wervings- en selectietraject, wordt u goed voorbereid op het ondernemerschap. Met een open houding zijn medewerkers ’t Mauritshuis verhuurmakelaars dagelijks op pad om u als ondernemer te ondersteunen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van franchise bij ’t Mauritshuis verhuurmakelaars?

Stuur een email aan franchise@mauritshuis.info met uw gegevens, een foto en een cv.