Informatie verhuurders

’t Mauritshuis Verhuurmakelaars biedt u als actieve en toonaangevende verhuurmakelaar persoonlijk advies, wij begeleiden u tijdens het gehele traject zorgvuldig. Als regionaal bekende verhuuradviseur zorgen wij ervoor dat wij u duidelijke mogelijkheden kunnen bieden voor het snel en effectief verhuren van uw woonruimte.

Regionale bekendheid

Ons makelaarskantoor, gevestigd in diverse regio’s, is volledig thuis in de verhuurwoningmarkt. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en door onze jarenlange ervaring is het ons streven om een geschikte huurder voor uw woning te vinden.

Bemiddelen is een zaak van vertrouwen

Reeds zestien jaar is ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars gespecialiseerd in het verhuren van appartementen, woningen en villa’s. Wilt u uw huidige woning verhuren? Wij adviseren u ook graag en kundig bij verhuur op basis van de actuele Leegstandwet. Tevens vragen wij indien gewenst de vergunning aan voor: "verhuren onder de Leegstandwet". Uiteraard zijn uw wensen en verwachtingen als eigenaar het uitgangspunt bij het vinden van een geschikte huurder: U heeft uw verhuurmakelaar gevonden!

Unieke werkwijze

Bemiddelen bij tijdelijke verhuur vraagt een grote mate van zorgvuldigheid. ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars geeft daar invulling aan door voor u te werken op basis van ”No Cure No Pay”.

Door middel van goed zichtbare presentaties op de belangrijkste huur- en expat websites verhuren wij uw woning snel en doeltreffend. Daarnaast adviseren wij u bij de huurwaardebepaling, leveren wij een op maat gemaakte door de VBO branchevereniging huurovereenkomst en voeren wij uiteraard een zorgvuldige screening uit van de kandidaat-huurder.

Nog meer? Jazeker, wij verzorgen een uitgebreide in- en uitcheckrapportage, inclusief foto’s, en innen de 1e maand huur én de borgsom voor de sleuteloverdracht (via onze Stichting Beheer Derdengelden). Professionele verhuurbegeleiding van A tot Z, dat is waar wij bij ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars voor staan!

Succesvol verhuren

Op deze wijze wordt verhuren voor u wel heel gemakkelijk. Zodra de succesvolle verhuurbemiddeling is gerealiseerd, berekenen wij één maand huur exclusief btw (courtage).

Mocht u, ondanks de zorgvuldige begeleiding na de sleuteloverdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard ook bij het oplossen daarvan. Wij blijven ons gedurende de volledige huurperiode volledig voor u inzetten, dat vinden wij namelijk vanzelfsprekend.

Neem contact met ons op