Description

Wonen in een voor Arnhem unieke gebouw "High Park"wat ooit het kantoor van de Postgiro was, is de afgelopen jaren totaal getransformeerd tot een royaal appartementen complex. Er is gebruik gemaakt van de "rauwe" stijl elementen en hedendaags comfort. Op de 10e etage van het gebouw met een fantastisch uitzicht is dit GESTOFFEERDE 2-KAMER APPARTEMENT met balkon op het zuiden gelegen. Met veel zorg en aandacht is het appartement gestoffeerd met PVC vloer, raambekleding  (zie voorbeeld foto's) en Siemens apparatuur in de keuken. U bent de eerste bewoner in dit appartement!

De woning is binnenkort gereed voor bewoning, foto's zijn van de bouwfase!

Het gebouw is gelegen aan de Velperweg, heeft een zeer fraaie imposante centrale entree/hal, voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet de deur uit, op de begane grond komen winkels voor de dagelijkse boodschappen. Is er een huismeester die u met raad en daad kan bij staan. Tevens is er een pakketjes Pick Up Point.
Parkeren op uw ruime privé parkeerplek in de parkeerkelder, uw (elektrische)fiets of uw scooter/motor kan veilig worden gestald. 
Op fietsafstand van het Modekwartier, Steenstraat, gezellige binnenstad van Arnhem, de (stads)parken Sonsbeek en Angerenstein. Sporten kunt u in een van de op korte afstand gelegen fitnesscentra, fietsen/wandelen/hardlopen kan in de directe omgeving.
Het NS-station Velperpoort op 5 minuten lopen, bushalte voor de deur.

Via de centrale imposante hal, lift en trappenhuis gaat u naar de verschillende etages.

Indeling appartement.
Entree, hal, toilet, inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine én droger, toegang tot de woonkamer met luxe open keuken voorzien van inbouw apparatuur van Siemens. Vanuit het zitgedeelte heeft u een fantastisch uitzicht richting het zuiden en het centrum van Arnhem, mede door de raampartij die tot op de vloer loopt. Vanuit het zitgedeelte komt u op het balkon. De ruime slaapkamer (14,8m2) heeft openslaande deuren en een frans balkon. De moderne badkamer is uitgevoerd met een ruime inloopdouche, wastafel met meubel. 
Het appartement kenmerkt zich door de hoge plafonds van wel bijna 4 meter hoog en de stijlvolle afwerking. 

In de onderbouw is de berging gelegen en uw auto parkeren kan op de vaste parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage.

Extra informatie:

- Vloer verwarming en vloerkoeling
- Verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar.
- Huurprijs is excl. water/elektra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen.
- Servicekosten € 65,- per maand
- Voorschot warmte € 27,04 per maand, d.m.v. warmtepomp (berekend voor een temperatuur tot 20 graden)
- Parkeerplaats € 50,- per maand (verplicht)
- Inkomenseis: 3,5 x de maandhuur aan bruto vast inkomen
- Ondernemers moeten van de laatste 3 jaar de jaarcijfers kunnen overleggen
- Borg-/garantstellingen door derden worden niet geaccepteerd
- ROKEN IS NIET TOEGESTAAN
- Huisdieren zijn niet toegestaan

VBO Huurcheck

Aan onvolkomenheden in de hierboven vermelde gegevens, foto’s en/of plattegronden kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend.

Features