Beschrijving

In de zeer geliefde wijk "De Hoogkamp", aan een brede bomenlaan, is dit sfeervolle, royale, jaren '50,  GESTOFFEERDE helft van dubbel woonhuis gelegen. De woning heeft een beschutte, zonnige, royale, door middel van een poort afgesloten achtertuin en een oprit naar de stenen garage.
U heeft de bossen "om de hoek" voor heerlijke fiets-/wandeltochten. 
De dagelijkse boodschappen en basisscholen op korte afstand. Een goede busverbinding met de stad, de halte is op 1 minuut lopen, met deze bus bent u zo op het Centraal Station Arnhem. Op 10 minuten fietsen van het gezellige centrum van Arnhem met een ruim winkelaanbod, horeca, bioscopen, theater. Maar ook diverse sportfaciliteiten zoals hockey, voetbal, tennis, golfen en ruitersport.
Met de auto een goede verbinding naar de A12 en de A50.

Indeling.

Entree, hal/garderobe, toilet, een dichte keuken met diverse apparatuur, via een deur in de keuken is de achtertuin te bereiken. De royale L-vorige woonkamer heeft een houten vloer, sfeervolle open haard, grote raampartijen, openslaande deuren naar het terras in de achtertuin.

1e verdieping.
Overloop, 3 royale slaapkamers met inbouwkast(en) en een badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een 2e toilet. 

2e verdieping.
Ruime overloop,  4e mooie royale slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte.

Verplicht tuinonderhoud (periodiek) door een hovenier (kosten € 125,- per maand) en aan het einde van de huurperiode dient de woning door een schoonmaakbedrijf te worden schoongemaakt.
De woning is te huur voor een maximale periode van 2 jaar.

De woning is nog niet voorzien van een energielabel, er zijn nog een aantal ramen die niet voorzien zijn van dubbelglas.


Extra informatie:
- Verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar.
- Huurprijs is excl. gas/water/elektra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen.
- Kosten voor verplicht tuinonderhoud € 125,- per maand.
- Inkomenseis: 3,5 x de maandhuur aan bruto vast inkomen.
- Ondernemers moeten van de laatste 3 jaar de jaarcijfers kunnen overleggen.
- Borg-/garantstellingen door derden worden niet geaccepteerd.
- ROKEN IS NIET TOEGESTAAN.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

VBO Huurcheck

Aan onvolkomenheden in de hierboven vermelde gegevens, foto’s en/of plattegronden kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend.

Kenmerken