Omschrijving

Een, modern GEMEUBILEERD appartement met 2 slaapkamers en een balkon gelegen in kleinschalig appartementen complex met lift en een parkeerplek in de afgesloten parkeergarage. In een parkachtige omgeving in kindvriendelijke wijk "Tussen de Lanen" in het centrum van Doorwerth. 

Het appartement is goed geïsoleerd en grenst zowel aan de voor als achterzijde aan grote groenstroken met speelmogelijkheden voor kinderen.
Een overdekt winkelcentrum met onder andere supermarkten, slager, bakker, bloemenwinkel en een boekhandel op loopafstand maar ook kinderopvang, scholen voor lager en middelbaar onderwijs.
Diverse mogelijkheden voor het beoefenen van binnen- en buitensporten waaronder tennis, voetbal, paardrijden, golfen en badminton in de sporthal.
Wandelen en fietsen in de prachtige bossen en de fraaie uiterwaarden van de Rijn.
Doorwerth heeft goed openbaar vervoer en is gunstig gelegen ten opzichte van Arnhem en Wageningen, en de toegangswegen naar de A50 en de A12.

Kortom een fijne plek om te wonen!

Indeling.

Entree, hal, toilet, berging met de wasmachine aansluiting en nog een tweede inpandige berging. De eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning tussen de woonkamer en de eetkamer is de open keuken gesitueerd. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, oven en een vaatwasser. 
De lichte, woonkamer met een fraai uitzicht heeft een deur naar het ruime "winter" balkon. Via de dubbele deuren in de woonkamer komt u in de ruime slaapkamer met ook toegang tot het "winter" balkon en naar de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een luxe bubble bad, aparte inloop douche en een wastafelmeubel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning. 

Deze woning is uitermate geschikt voor expats of particulieren die voor een bepaalde (aantoonbare) periode willen huren, minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar.

Extra informatie:

- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
- huurprijs is excl. gas/water/electra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen
- verplichte servicekosten € 45,-- per maand
- inkomenseis is 3,5 x de maandhuur aan bruto (vast)inkomen
- het is NIET mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- NIET ROKEN
- geen huisdieren
- muziekinstrumenten alleen in overleg en met goedkeuring van de eigenaar

VBO Huurcheck

Aan deze tekst en of foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken