Omschrijving

VANAF 15 DECEMBER BESCHIKBAAR

Een luxe, GEMEUBILEERDE, moderne hoekwoning met 3 slaapkamers en een beschutte, fraaie aangelegde tuin met een terras. Gelegen in Wageningen in de wijk Noordwest op fietsafstand van het gezellige centrum van Wageningen met een gevarieerd winkelaanbod, horeca, bioscoop, theater, kinderopvang, scholen voor lager en middelbaar onderwijs en de Universiteit. 
De uiterwaarden van de Rijn en de bossen voor prachtige wandel/fietstochten. Wageningen heeft veel mogelijkheden voor sporten, waar onder hockey, voetbal. Voor de watersporters Wageningen heeft een jachthaven en een actieve watersportvereniging (zeilen/kano).
Een prima verbinding naar de A12 en de A30.

Indeling.

Entree, hal, toilet, ruime woonkamer vanuit de woonkamer heeft u een fraai gezicht op de tuin. Schuifdeuren vanuit de woonkamer en een deur vanuit de keuken bieden toegang tot de beschutte achtertuin met achterom. Half open moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. De gehele begane grond heeft een massief houten vloer.

1e verdieping.

Overloop, ruime ouderslaapkamer en de andere slaapkamer heeft toegang tot een balkon. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel. Op deze verdieping bevindt zich apart een 2e toilet. 

2e verdieping.

Zeer riante en lichte (werk) ruimte met dakkapel over de hele breedte. Derde slaapkamer met ingebouwde houten hoogslaper/opbergruimte. 

In de goed onderhouden riante tuin heeft u beschikking over een houten schuur en twee terrassen. 

Deze woning is NIET geschikt voor WONINGDELERS/STUDENTEN, alleen te huur voor expats die voor een bepaalde (aantoonbare) periode willen huren.

Extra informatie:

- indien wenselijk schoonmaak/huishoudelijke hulp mogelijk 
- groot tuinonderhoud 1 x per  maand is  incl. huurprijs, het kleine tuinonderhoud is voor de huurder
- de woning is uitsluitend gemeubileerd te huur
- de verhuurder heeft een diplomatenclausule
- huurprijs is excl. gas/water/electra en Gemeentelijke heffingen
- excl. Ziggo aansluiting die blijft (verplicht)
- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
- NIET ROKEN
- geen huisdieren

VBO Huurcheck

Aan deze tekst en of foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken