Regio Arnhem (HQ)

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verhuuradviseurs

026-44 64 300   verhuur@mauritshuis.info

Arnhem heeft als bruisende stad niet alleen bezoekers en toeristen, maar ook de bewoners veel te bieden. Denk aan gezellig winkelen in de veelzijdige binnenstad en het Modekwartier. Te midden van het winkelgebied bevinden zich talloze cafés en restaurants aan gezellige pleinen, kleine hofjes en ook aan de oever van de Rijn. Ook kan er volop genoten worden van prachtige natuur in een van de sfeervolle stadsparken zoals Park Sonsbeek. Of de nabije Veluwe en het uiterwaardegebied van de Rijn. Daarnaast zijn er diverse recreatieve mogelijkheden in Arnhem, de Koninklijke Burgers’ Zoo, Museum Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum.

In het voorjaar van 2017 zal de Arnhem International School verhuizen naar een nieuwbouw locatie in de wijk Schuytgraaf. Dit complex biedt onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 18 jaar, kortom: "een ontmoetingsplek voor de families van de schoolgaande kinderen". Door de gunstige ligging naast het station is het uitermate goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Arnhem kenmerkt zich door een spannende, interessante en bijzondere geschiedenis. Dit vindt u overal in de stad terug, zowel in monumentale gebouwen als in de architectuur. De stad is wereldwijd bekend vanwege De Slag om Arnhem (1944), als onderdeel van Operatie Market Garden.

Cultureel is Arnhem de thuisbasis van gezelschappen als Introdans en Het Gelders Orkest, met een prachtige schouwburg, het Gelredome (festivals en concerten) en een gevarieerd aanbod aan kleine(re) theaters en podia, is er voor de cultuurliefhebber iedere week genoeg uitdaging te vinden.

Tenslotte ligt Arnhem bijzonder centraal in Nederland, niet alleen vanwege de directe uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam en Den Haag, maar ook vanwege de korte route naar Duitsland. Zo is Düsseldorf net zo ver rijden als Amsterdam. Ook het openbaar vervoer is bijzonder goed geregeld. Door middel van de trolleybussen zijn alle nabijgelegen plaatsen gemakkelijk bereikbaar en daarnaast beschikt Arnhem over een nieuw station, met een capaciteit van 110.000 trein- en busreizigers per dag.

WELKOM IN ARNHEM!