Beheer

‘t Mauritshuis vastgoedbeheer levert als betrouwbare beheerder volledige ontzorging door het directe aanspreekpunt te zijn voor de huurder in geval van benodigde onderhoudszaken, of storingen. Wij zijn van 8.00 tot en met 20.00 uur bereikbaar, zodat uw huurder altijd snel geholpen wordt.

Voor zowel het onderhoud, het contacteren van storingsdiensten, als voor benodigde reparaties maken wij gebruik van ons uitgebreide, netwerk van bedrijven. Zo verstrekken wij namens de verhuurder de onderhoudsopdrachten, vragen offertes aan en plannen eventueel periodiek onderhoud in.

Onderhoud

Vraagt u zich af, of het onderhoud van de woning valt onder de zorg van de huurder, of dient de verhuurder hiervoor zorg te dragen? Het antwoord is dat het onderhoud van de huurwoning zowel door de verhuurder als de huurder wordt uitgevoerd. Zo komt in principe het kleine onderhoud van de woning voor rekening van de huurder. Het grote onderhoud, vaak aan de buitenkant van het pand, is voor rekening van de verhuurder.

Vragen over beheer?

Heeft u specifieke vragen over de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de woning of wilt u uw woning laten beheren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden. Wij vertellen u graag meer!

Door gebruik te maken van onze Mauritshuis vastgoedbeheerservice bij de verhuur van uw woning, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw woning in de beste handen is.

Neem contact op met ons