Regio Gooi & Vechtstreek

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verhuuradviseurs
Kanaalweg 16 G-L, 3526 KL Utrecht (bezoek uitsluitend op afspraak)

+31 (0) 30 251 66 88   utrecht@mauritshuis.info

Op economisch vlak doet de regio Gooi en Vechtstreek het goed. De combinatie van ruimte en groen enerzijds en de internationale faciliteiten in de metropoolregio Amsterdam anderzijds, maakt deze streek aantrekkelijk voor veel verschillende vormen van bedrijvigheid, waardoor de economie verder wordt versterkt en de werkgelegenheid gestimuleerd wordt.

Om bedrijven aan te trekken, investeert de provincie in werklocaties en om de internationale concurrentiepositie te verbeteren, investeert zij in landbouw, kenniseconomie en innovatie in het MKB. Daarnaast stimuleert zij betere samenwerking tussen onderwijsinstellingen en werkgevers, opdat onderwijs beter aansluit op de arbeidsmarkt. De waarde van cultuur in de Gooi en Vechtstreek wordt versterkt doordat alle monumentale gebouwen, boerderijen, molens en dijken die behouden worden door restauratie en/of herbestemming. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het cultureel erfgoed. Zo wordt er ook continu geïnvesteerd in lokale culturele voorzieningen, zoals theaters, bibliotheken en musea.

De regio Gooi en Vechtstreek biedt een rijke schakering aan mogelijkheden om wonen, werken en recreëren optimaal te combineren. Varen, paardrijden, wandelen, winkelen, jachthavens bezoeken of het koninklijke Muiden bekijken: deze regio biedt steeds opnieuw een uitdaging om optimaal te genieten van de omgeving en de vele mogelijkheden.

WELKOM IN GOOI & VECHTSTREEK!