Blok Huisbeheer met zorg overgedragen aan ‘t Mauritshuis Verhuurmakelaars

Blok Huisbeheer is een begrip in Wageningen en omstreken. Wie op zoek gaat naar tijdelijke woonruimte in deze omgeving komt uit bij deze verhuurmakelaar. Eigenaresse mevrouw Blok-Bense is geliefd bij huurder en verhuurder. Haar grote betrokkenheid is zeer kenmerkend. Na 30 jaar met plezier bemiddeld te hebben, stop ze. Het stokje draagt ze per 1 juni over aan ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars uit Oosterbeek.

Annejuul Blok- Bense: “Woonhuisbemiddeling neemt een grote verantwoording met zich mee. Je krijgt tenslotte een huissleutel toevertrouwd. Met veel zorg en aandacht heb ik het beheer van gemeubileerde en gestoffeerde woningen uitgevoerd. Nieuwe bewoners, veelal expats, gastmedewerkers en particulieren op zoek naar tijdelijke woonruimte, heb ik een thuis gegeven. Het is een prachtig vak waarbij ik het persoonlijk contact met mijn relaties zeker ga missen. Met grote zorgvuldigheid draag ik Blok Huisbeheer per 1 juni over aan ‘t Mauritshuis Verhuurmakelaars. Zij hebben dezelfde toewijding in het bemiddelen van woningen. Een verhuurmakelaar met een warm hart voor huurder en verhuurder.” 

Eric van den Heuvel, eigenaar van ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars, ‘t Mauritshuis kenmerkt zich door een even grote betrokkenheid als Blok Huisbeheer altijd geweest is. Daarin gaat dus niets veranderen. Onze aanpak is modern en van deze tijd. Contractueel zijn zaken goed geregeld. ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars houdt kantoor in Oosterbeek en is aangesloten bij VBO Makelaar. Onze website met het woningaanbod is overzichtelijk en toegankelijk, uiteraard bent u van harte welkom op ons kantoor. Wij zijn niet alleen een goede poortwachter aan de voordeur, maar geven de nieuwe bewoners een warm thuisgevoel.”