Informatie huurders

't Mauritshuis Verhuurmakelaars is sinds 2001 specialist in het verhuren van tijdelijke woonruimte en kent als géén ander de markt. Wij begeleiden u graag bij het maken van een keuze uit ons royale aanbod, voor zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimtes, en voor zowel tijdelijke als langlopende huurmogelijkheden. Als regionaal bekende huuradviseur zorgen wij ervoor dat u steeds een ruime keuze heeft door het steeds wisselende aanbod.

Voor wie

Onze tijdelijke- en voor langere verhuur geschikte woonruimtes zijn geschikt voor expats en starters. Onze woningen zijn tevens geschikt voor de overbrugging tussen de verkoop van uw huidige woning en het betrekken van uw nieuwe woning. Zoekt u tijdelijke woonruimte bij een verbouwing of vanwege onvoorziene omstandigheden? Wij maken het persoonlijk tot onze taak om een geschikte woonruimte voor u te vinden door zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan, en een concrete opvolging te geven aan uw woonwensen.

Keuze

't Mauritshuis Verhuurmakelaars helpt u snel en effectief aan een geschikte woonruimte door u een ruim en gevarieerd aanbod te bieden uit ons steeds weer geactualiseerde aanbod van appartementen, eengezinswoningen en villa’s. Uw keuze voor ons, is uw keuze voor een woning waarin u zich thuis voelt. Heeft u op onze website een woning gevonden die aan uw eisen voldoet? Schrijft u zich dan hier in of neem telefonisch contact op met het desbetreffende kantoor.

Neem contact met ons op