Beheer

Ook voor vastgoedbeheer is ‘t Mauritshuis vastgoedbeheer uw vertrouwde partner. U wordt als eigenaar ontzorgd, terwijl wij er zorgvuldig op toezien dat uw pand in de gewenste staat behouden blijft. Door deze verantwoordelijkheid van u over te nemen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het schilderwerk, de cv en de tuin. Daarnaast laten wij calamiteiten zoals eventuele lekkages of storingen verhelpen door kundige professionals, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

‘t Mauritshuis vastgoedbeheer ontzorgt

‘t Mauritshuis vastgoedbeheer levert als betrouwbare beheerder volledige ontzorging door het directe aanspreekpunt te zijn voor de huurder in geval van benodigde onderhoudszaken, of storingen. Wij zijn van 8.00 tot en met 20.00 uur bereikbaar, zodat uw huurder altijd snel geholpen wordt.

Voor zowel het onderhoud, het contacteren van storingsdiensten, als voor benodigde reparaties maken wij gebruik van ons uitgebreide, netwerk van bedrijven. Zo verstrekken wij namens de verhuurder de onderhoudsopdrachten, vragen offertes aan en plannen periodiek onderhoud in.

Onderhoud woning

Vraagt u zich af, of het onderhoud van de woning valt onder de zorg van de huurder, of dient de verhuurder hiervoor zorg te dragen? Het antwoord is dat het onderhoud van de huurwoning zowel door de verhuurder als de huurder wordt uitgevoerd. Zo komt in principe het kleine onderhoud van de woning voor rekening van de huurder. Het grote onderhoud, vaak aan de buitenkant van het pand, is voor rekening van de verhuurder.

Vragen over beheer

Heeft u specifieke vragen over de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de woning of wilt u uw woning laten beheren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden. Wij vertellen u graag meer!

Door gebruik te maken van onze Mauritshuis vastgoedbeheerservice bij de verhuur van uw woning, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw woning in de beste handen is.