Beveel jij ons aan? Dan ontvang jij iets leuks!

Misschien kennen wij elkaar al een hele tijd maar wellicht ook nog niet zo lang. Hebben wij je droomhuis reeds gevonden of deden we de deur voor je open toen je een huis van ons kwam bezichtigen?

Woon je al jaren met plezier in een huis via ons?

Hoe wij elkaar ook kennen, wij hopen dat je écht tevreden over ons bent.

Zou je ons aanbevelen bij je familie en vrienden? Alleen al met een aanbeveling zijn wij super blij maar wij vinden dat daar ook wel eens een cadeautje tegenover mag staan. Als jouw aanbeveling leidt tot een nieuwe verkoopopdracht- of verhuuropdracht, krijg jij van ons een waarde(rings)bon van €150,-* voor verkoop en €75,-* bij verhuur.

Deze bon is bij een lokale onderneming naar keuze te besteden in Oosterbeek en omgeving. Hoe meer aanbevelingen hoe meer bonnen!

Word jij ambassadeur voor ’t Mauristshuis Makelaars?

Spelregels *

Wanneer je een nieuwe klant aanbrengt voor verkoop van een woning of appartement ontvang je van ons een waardebon van € 150,- voor een opdracht tot verkoop en € 75,- voor een opdracht tot verhuur. De opdrachtgever moet jouw naam bevestigen.

Jij als ambassadeur ontvang een waardebon van een lokale ondernemer naar keuze (echter geen keten/grootwinkel bedrijf).

't Mauritshuis Makelaars zal deze waardebon persoonlijk aan de ambassadeur overhandigen, een paar dagen nadat de woning op Funda is geplaatst en er een daadwerkelijke opdracht tot verkoop/verhuur is.

Met terugwerkende kracht is het niet mogelijk om aanspraak te maken op de waardebon. Per woning is er maximaal één ambassadeur mogelijk.

Dit is een tijdelijke actie.